Kuvastot 2016

Kattavan kuvan liikelahjavalikoimastamme saat tutustumalla tuotekuvastoihimme.

Valikoimastamme löydät mainospaidat, lippalakit, mainostekstiilit, mainosvaatteet, työasut, yrityslahjat ja yritystekstiilit.

Klikkaamalla kuvaa pääset selaamaan kuvasto sähköisessä muodossa. Flash-kuvastot vaativat toimiakseen Adobe Flash Playerin.

Sagaform pääkuvasto Sagaform on jo monelle suomalaiselle tuttu valmistaja. Sagaformin tyylikkäästi muotoillut ja iloiset kodin koriste- ja apuvälineet ovat viime vuosina herättäneet ihastusta jo monessa lahjansaajassa. Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille. Kauttamme saat sopivat lahjat niin arkeen kuin juhlaankin. Sagaformin lahjat muistetaan varmasti.


Cutter&Buck Cutter & Buck on ylellinen golf -vaikutteinen vaatemallisto naisille ja miehille, jotka arvostavat innovatiivisia ja laadukkaita urheiluvaatteita. Tyyliltään klassisissa tekstiileissä käytetään vain ensiluokkaisia kankaita sekä parhaita leikkauksia.


Clique Syksy ja talvi Clique Syksyn/talven tekstiili uutuuskuvasto. Cliquen mallistosta voit valita itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja jäljittelemättömän pukeutumistyylin. Rentoa, muodollista, yksiväristä tai kuviollista. Voit yhdistää malleja, värejä ja tyylejä helpommin kuin koskaan.


Clique, New Wave, Texas Bull Clique, New Wave, Texas Bull yhteiskuvastosta löydät ylellisemmät yritysvaatteet niin naisille kuin miehille. Clique on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen, joka toimii neljässätoista Euroopan maassa. Texas Bull tuotemerkki tarjoaa perinteisiä yritysvaatteita.


Orrefors ja Kosta Boda Orrefors ja Kosta Boda ovat lasitavaroiden ehdottomia mestareita. Tuotteet valmistetaan yhä tänä päivänä samassa pajassa Ruotsin Smålandissa sijaitsevassa lasipajassa, jossa toiminta alkoi 1700-luvulla. Taiteellisesti valmistetut koriste-esineet, korkealaatuiset juomalasit ja kulhot ovat mitä hienompia arvolahjoja. Orreforsin ja Kosta Bodan lasitavaroita arvostetaan varmasti.